ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ: Ο Περιφερειάρχης είναι εκείνος που πρέπει να λύνει προβλήματα κι όχι να δημιουργεί

 

Ο Περιφερειάρχης είναι εκείνος που με την παρέμβαση του, με την παρουσία του, πρέπει να λύνει προβλήματα, κι όχι να δημιουργεί.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Β΄ Γύρου, βρέθηκε στο νησί της ναυτοσύνης και της μαστίχας, στη Χίο.

Περιόδευσε στην Απλωταριά συνοδευόμενος από τους βουλευτές ΝΔ Χίου και Καβάλας, κ.κ. Νότη Μηταράκη και Νίκο Παναγιωτόπουλο αντίστοιχα, καθώς και από υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ». Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, πελάτες και απλούς πολίτες με θέμα συζήτησης την καθημερινότητα και τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής. Με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: «Πραγματικά, απολαμβάνω κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσα στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου, έχουν να σου πουν και κάτι διαφορετικό. Η επόμενη ημέρα θα είναι πιο φωτεινή, αισιόδοξη, γόνιμη και παραγωγική για όλους».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.